Älska till musik

Älska till musik

Visste du att musik även kan bidra till ett bättre sexliv? Många människor tycker om att älska till bakgrundsmusik för att få upp stämningen. Det tillverkas till och med sex-cd som par kan spela upp när lusten tränger på. Genom att göra en sexmusik-lista kan du och din partner komma i god stämning och göra sexleken till det ni önskar. Man kan använda musik till att piffa upp sitt samliv genom att använda sig av och lyssna på rå rapmusik för att komma i en riktigt snuskig stämning, man kan ladda upp romantisk musik för att få en kärleksfull laddning och man kan använda sig av rytmiska låtar för att liva upp rörelserna lite. Musik kan faktiskt trigga igång den mest frigida personen och vet man med sig att man har en massa tabun omkring sig eller att man har svårt att slappna av, kan musiken vara som en räddare i nöden. Många sexologer rekommenderar par med diverse svårigheter att ta till musikens toner för att få hjälp på traven.

Få bort negativa känslor med musik

Musiken kan tillfoga en helt annan stämning än den man kanske är van vid. Den kan trigga igång ett rollspel, en akt, lusten överlag samt hjälpa till att komma över ängslan eller ilska. Musik kan faktiskt även fungera som ett substitut till dialoger som kanske bara eskalerar och gör det hela sämre. Ibland kan man prata sönder en relation och många gånger behöver man faktiskt inte lösa problemet genom att tala igen och igen…och igen. Då kan istället musiken fungera som en brobyggare och eliminera negativa känslor och minnen och göra så att man kommer närmare varandra igen. Många säger till och med att de ser musik som sex och att de inte kan leva utan det. Och visst är det bättre att ta till musik istället för att missbruka alkohol, droger eller partners med, för den sakens skull. Ladda dina batterier med musik, oavsett om du är singel eller i ett förhållande. Det kan göra underverk med ditt samliv och få er båda att bli på gott humör igen. Låtar som påminner er om när ni blev kära eller låtar som ger den där lilla extra kryddan, är guld värda när man befinner sig i en jobbig situation.

Att använda sig av musik till sex är inget ovanligt och mer uppskattat än man kan tro så tveka inte att be din partner om att spela din favoritmusik till det gyllene tillfället.

dante